Radno vreme: 07:00 do 23:00      Poruči odmah! 069 320-5000 ili 065 573-5008

O Nama

Saznajte više o Ntv pizza piceriji

O Ntv Pizzi

N.T.V. picerija je osnovana 10.novembra 2020.godine u nasem lepom Novom Sadu.
Iako znamo da ima puno picerija u Novom Sadu sa dugom tradicijom ,rešili smo da ponudimo nešto novo iz naše radionice,uz pomoć vrhunskih majstora za izradu pizza.

Pre svega bi napomenuli da testo za naše pizze pravimo od prvoklasnog namenskog brašna, rucno, baš kao da mikseri za testo ne postoje.

Naša želja je da pizze pravimo na tradicionalan nacin ,koristeći najkvalitetnije sirovine:
Sirevi iz malih domacih mlekara, šunkarica, kulen, slanina, pečenica iz mesara koje imaju svoju proizvodnju po posebnoj recepturi, koja garantuje ukuse različite od svega sto ste do sada probali.

POZIVAMO VAS DA NADJETE I PROBATE NASE DOMACINSKE PIZZE, UVERICETE SE DA SU DRUGACIJE.

Posebno naglašavamo da u ponudi imamo i pizze sa podlogom od bezglutenskog brašna. Za izradu tog testa koristimo bezglutensko brašno koje se pravi po posebnoj recepturi za nas, jedan od sastojaka je pirincano bezglutensko brašno. Naše bezglutenske pizze su podjednako ukusne, pa tako svi oni koji su alergični na gluten mogu konačno da uživaju u ukusima omiljene pizze.

Osim toga, bezglutenska ishrana se preporučuje autističnim osobama. Zato smo rešili da jednom nedeljno (uvek cemo najaviti koji dan tačno) sve osobe sa autizmom i autistična deca dobijaju besplatno parce pizze, po izboru. Isto tako,svakog 2.aprila, na Međunarodni dan osoba sa autizmom, svaka autistična osoba će dobijati besplatnu porodičnu pizzu po izboru,na kućnu adresu.

Iako je nasa osnovna delatnost izrada pizza,u ponudi imamo domaća gotova jela koja spremaju naše vrsne kuvarice,po receptima naših baka.

Pozivamo Vas da poručite i probate naše specijalitete, nedeljni meni je istaknut na sajtu. Napominjemo da je to zimski meni koji ćemo od 1.aprila 2021.godine menjati svake nedelje. Gotova jela isporucujemo iskljucivo dostavom na kucnu adresu.

NTV Pizza na
Prvoj TV Jutarnji program

Reportaža o NTV Pizzeriji na Prvoj TV, na Jutarnjem programu 11.01.2021.